…nit electoral…

…ahir vam passar la nostra primera nit electoral a La Sargantana, tot i que ja sabem que n’hi haurÓ mÚs. Entre el Twitter, entrepans de pernil, el Facebook, pantalles de tele, portÓtils, nervis, smartphones, votacions locals, cerveses i amics i coneguts em va quedar una estona per llegir atentament el que hi havia escrit a la paret de darrera la pantalla on vŔiem en CunÝ. Un fragment d’un poema de Quim Soler escrit amb guix a la paret que Ús pissarra. Ahir no sabia qui era en Quim Soler. Avui puc dir que la poesia troba lloc arreu, fins i tot en una jornada electoral. GrÓcies.

El fragment de La Sargantana, del poema De cos present.

Hi ha llÓgrimes que humitegen,
Hi ha humitats que llagrimegen.

Hi ha amors que moren,
Hi ha morts que enamoren.

Quim Soler

3 thoughts on “…nit electoral…

  1. Pingback: Tweets that mention ÔÇŽdillunsÔÇŽ ┬╗ ÔÇŽnit electoralÔÇŽ -- Topsy.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.